Netello Systems Oy

Sivustoni ei näy Googlessa, mitä voin tehdä?

Sivustoni ei näy Googlessa?

Tämä kysymys kuullaan nykyisin yhä useammin. Suurin osa Internetin käyttäjistä aloittaa tiedon etsimisen Googlesta. Jos sivusto ei näy Googlessa, se on lähes sama kuin jos sivustoa ei olisi lainkaan.
+Paikallinen löydettävyys +Googlemainonta +Googleoptimointi +Hakukonekatsastus +Hakukonemarkkinointi +Sivustoni ei näy Googlessa +Konversio

Miksi sivusto ei näy Googlessa?

Kirjoita Googlen hakukenttään site: (eli sana site ja heti sen perään kaksoispiste) ja sen jälkeen sivustosi osoite. (Esimerkiksi site:netello.fi). Tällöin saat tiedon siitä, mitkä sivuston sivut Google on löytänyt. Jos siellä ei näy yhtään sivua, ei Google luultavasti tiedä sivustosi olevan olemassa.

Domain kannattaa varata domainpalvelut.fi:stä, koska se linkittää uudet domainit. Linkittämisen ansiosta Google ja muut hakukoneet saavat tietää domainin olemassaolosta ja kun julkaiset domainiisi sivuston, löytyvät sivut ennen pitkää Googlestakin.

Esteitä sivuston näkymiselle Googlessa

Varmista, että teet sivusi HTML-tekniikalla. Google ei välttämättä löydä Flashin tai muun erikoistekniikan sisältöä, ja vaikka sivut olisivat miten hienot, ne eivät löydy Googlesta muuten kuin HTML-sisältönsä ansiosta.

Älä myöskään upota sivustosi sisältöä kehyksiin (frame). Kehykset eksyttävät hakukoneet ja niiden käyttäjät.

Tee sivustosi navigointi tekstilinkein. Jos käytät navigointiin Flashia tai JavaScriptiä, ei sivustosi löydy Googlesta, koska hakukone ei osaa seurata erikoisia linkkejäsi.

Lisää vinkkejä sivustosi näkymisen parantamiseen löydät Hakukoneoptimointi -sivulta.

Sivuston näkyminen Googlessa paranee hakukonemarkkinoinnilla.

Vain hyvin harva jaksaa selata hakutuloksia kolmea tulossivua pitemmälle. Jos kotisivusi eivät näy Googlessa ensimmäisten hakutulosten joukossa, tarvitsee sivustosi hakukonemarkkinointia.

Katso myös: Miksi sivut eivät näy Googlessa? ja kotisivut eivät näy googlessa


Ota yhteyttä
 
Verkkopalvelujen asiantuntija, jonka tuotteita ovat sivusto, verkkokauppa, julkaisujärjestelmä, sähköposti, domain, hakukoneoptimointi, hakukonemainonta ja analyysit.

Netello Systems Oy     Turku     myynti@netello.com     Puh. +358 (0)10 323 384     » Lisää yhteystietoja


Tulosta tämä sivu
 SEO  Julkaisujärjestelmä SiteSystem Netello Julkaisujärjestelmä